صحبت های دکتر باقی در کسب خودکفایی و بازسازی، توسعه مراکز علمی و تحقیقاتی

مهمترین عامل در کسب خودکفایی و بازسازی، توسعه مراکز علمی و تحقیقاتی و تمرکز و هدایت امکانات و تشویق کامل و همه جانبه مخترعین و مکتشفین و نیروهای متعهد و متخصصی است که می توانند کشور را روی پای خود نگه دارند. “صحیفه نور جلد ۲۱  صفحه ۳۸”

بر اساس چشم انداز و استراتژی تدوین شده بالا، گروهی از جوانان و کارکنان ایثارگر شبکه بانکی نسبت به شناسایی نخبگان ایثارگر شبکه بانکی و طراحی و ارائه محصولات نوین در حوزه های سازمانی، عملکردی، مالی، IT و … در جهت کمک به صنعت های مختلف کشور و بازسازی زیرساخت های فنی اقتصادی اقدام نمودند.

تحولات جدید اقتصادی و بروز نظرات جدید حوزه مالی و بانکی را نیز دچار تغییرات عمده ساخته و باعث ظهور حوزه های جدید علمی گردیده است.حوزه بانکی و مالی در سال‌های اخیر تحولات و رشد و توسعه چشم­گیری داشته به طوری که در جنبه های مختلف به شکل تخصصی تبدیل شده است.

هر تحولی با خودش هم فرصت و هم تهدید دارد که در حوزه بانکداری باید هوشمندانه به سمت بانکداری هوشمند حرکت کنیم. بنابراین باید رفتار و رویکردمان کاملاً مبتنی بر هوشمند سازی باشد چون فرصت برای هزینه دادن نیست. صنایع بسیار  محدود هستند و فرصت­ها بسیار کم و هوشمند کسی است که بتواند از منابع و محدودیت زمان به درستی استفاده کند. گریزی نیست که با این رویکرد بانک­ها باید به سمت دیجیتال سازی بروند و لذا نمی‌توان استراتژی‌ها را بدون در نظر گرفتن ساختار های فناوری و بستر سازی آموزشی و فرهنگی تدوین نمود.

دو مورد از اساسی ترین مباحث مطروحه در این خصوص توجه به مفاهیم و کاربرد فین تک­ها و کاربرد و تکنولوژی رایانش ابری است که با توجه به کمبود وقت به طور بسیار مختصری به تعریف هر کدام می پردازیم.

۱.  فین تک به بخش جدایی ناپذیر صنعت بانکداری تبدیل شده است و امروزه بانک­ها با چالش فزاینده حاصل از رقابت مؤسسات غیر مالی و فین تک ها مواجهند.  فین تک ها با ورود به فعالیت‌های بانکی که در گذشته تحت پوشش بانک­ها بود، خدمات متنوعی را به کاربران ارائه می کنند. . شناسایی فرصت­ها و ریسک‌های فین تک برای بانک ها دارای اهمیت بسیار زیاد است. فین تک ها از تکنولوژی روز دنیا بهره می برد و این عامل سبب می‌شود تا بتواند به عنوان یکی از بهترین راه حل ها برای فعالیت‌های زمان‌بر بانکی در سیستم بانکداری سنتی مورد استفاده قرار گیرد.  فین تک و بانکداری اجزای جدا نشدنی از هم هستند.

۲.  یکی دیگر از زیرساخت‌های اساسی و محوری بانکداری دیجیتال، تحول در حسابداری با رویکرد دیجیتال‌سازی ابری
می باشد.  حسابداری دیجیتال به عنوان یکی از وجوه مدرن دانش حسابداری پیشرفته در دنیا مطرح است.

Cloud Accounting  نوعی از حسابداری است که با استفاده از نرم افزاری از راه دور بر روی ابر میزبانی می­شود و یا به عبارت دیگر به صورت online اجرا می­گردد.

ابرها ( cloud ) طی چند سال گذشته بسیاری از صنایع را دگرگون کرده و به کسب و کارها اجازه داده تا کارآیی بیشتری داشته باشند و هزینه‌ها را کاهش دهند و نتایج عملکردشان را تقویت کنند.

ابر قادر است که داده ها را در زمان واقعی (real-time ) به روز رسانی  و در امور سرعت و سهولت نماید و نتیجه این دسترسی به داده‌ها و اطلاعات مالی (یعنی زمان واقعی) باعث اتخاذ تصمیمات واقعی تر و آگاهانه تر در وضعیت کسب و کار می کند.

از دیگر مزایای cloud ها مباحث مربوط به امنیت بالا، هزینه کمتر، افزایش قدرت فناوری و … می باشد.

گروه نیروهای متعهد و متخصص ایثارگر در حوزه بانکی و مالی با توجه به چالش ها و نیازمندی های اقتصادی و تحولات نوین در حوزه فناوری با افتخار نسبت به طراحی الگو ها، تکنیک ها و محصولات نوین برگرفته از دانش روز در زمینه های مالی و بانکی از قبیل بودجه ریزی عملیاتی، فین تک ها، رایانش ابری، ابزارهای تأمین مالی ( swap-forward-option-future-contacts ) آمادگی همکاری و هماهنگی و ارائه خدمات مؤثر و کاربردی برای سازمان­ها و مؤسسات را در خود فراهم نموده و امید است بتواند ضمن حفظ روحیه انقلابی و ایثارگری خود، قدمی در راه تحقق اهداف اقتصادی کشور بردارد.

 

About admin

Check Also

تقدیر رییس شورای شهر از ابراهیم باقی مدیر کل امور مجامع و حسابرسی شهرداری تهران

مهدی چمران رییس شورای اسلامی شهر تهران از تلاش های مدیر کل امور مجامع و …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *